elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Col·lectiu-Compromís proposa impulsar el cicloturisme a través de la Volta a la Comunitat Valenciana femenina

Col·lectiu-Compromís proposa impulsar el cicloturisme a través de la Volta a la Comunitat Valenciana femenina

  El Col·lectiu 03820-Compromís vol que s’impulse el cicloturisme en Cocentaina. Aposten per aprofitar el potencial dels Campionats d’España de Ciclisme, el final d’etapa en la Cantera en la Volta a la Comunitat i el recent final d’etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana femenina.

  El Col·lectiu-Compromís aposta per potenciar el cicloturisme com un turisme sostenible i segur en temps de pandèmia. Segons explica el regidor Jordi Pla, “el Campionats d’España, el final a la Cantera de la Volta a la Comunitat i el recent final d’etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana femenina deixen a Cocentaina dins del mapa ciclista espanyol. Cal que l’Ajuntament treballe de manera seriosa per situar a Cocentaina dins del mapa mental dels cicloturistes i que siga un lloc d’estada per als aficionats al ciclisme”.

  Segons Pla, “cal que l’Ajuntament espente i aposte de veritat pel cicloturisme com una activitat que genere faena en Cocentaina. Generaria recursos per a l’hosteleria i per als hotels.”

  Des de la coalició contestana proposen a l’equip de govern que aposte de manera seriosa i planificada pel cicloturisme com a una ferramenta més per al desenvolupament social i econòmic de Cocentaina. “Cal generar sinèrgies amb altres municipis, amb altres països i amb altres administracions. Cal treballar prendre-s’ho en serio”, remarca el portaveu del Col·lectiu-Compromís.

  Pla explica que hi ha experiències positives en aquest sentit en Astúries, Aragó, Andalusia i Catalunya. Per això, des de la coalició insten a l’equip de govern a posar-se mans a la faena i impulsar el cicloturisme en Cocentaina i la comarca.

  Pujar