4 de desembre de 2020 4/12/20

Col·lectiu-Compromís proposa un Estiu Cultural de qualitat per a l’oci del poble de Cocentaina

Col·lectiu-Compromís proposa un Estiu Cultural de qualitat per a l’oci del poble de Cocentaina - (foto 1)
  • El Col·lectiu 03820-Compromís vol una programació cultural variada i de qualitat a nivell de teatre, espectacle d’humor i cinema per a aquest estiu. Des de la coalició aposten per donar suport als actors i actrius arran de la pandèmia de la COVID-19

El Col·lectiu 03820-Compromís ha proposat que es porte a terme un Estiu Cultural en Cocentaina. Amb les indicacions que estan donant les autoritats sanitàries sobre limitació d’aforaments, des de la coalició contestana es proposa que l’Ajuntament presente una programació cultural variada i de qualitat a nivell de teatre, espectacle d’humor i cinema per a aquest estiu.

Paula Figuerola, regidora del Col·lectiu 03820-Compromís, explica que “davant la situació que estem vivint, durant aquest estiu hem de poder gaudir d’una bona programació cultural. La cultura és una necessitat de les persones. Ens enriqueix com a societat. També és necessari donar suport al món de la cultura que s’ha vist greument afectat arran d’aquesta pandèmia. L’Ajuntament de Cocentaina els ha de donar suport.”

“Cocentaina mereix tindre per aquest estiu una programació cultural variada i de qualitat. A nivell de teatre, espectacles d’humor i cinema. És el moment perquè des de l’Ajuntament s’oferte una programació cultural que contemple espectacles atractius”, ha afegit Paula Figuerola.

Pujar