4 de desembre de 2020 4/12/20

Col·lectiu-Compromís demana valentia a la nova regidora de Fira per aconseguir els reptes pendents

Col·lectiu-Compromís demana valentia a la nova regidora de Fira per aconseguir els reptes pendents - (foto 1)

    La coalició afirma que la Fira té reptes pendents per davant com la sostenibilitat, la innovació, la valencianització de l’esdeveniment, fer útil el Consell de la Fira, potenciar el sector esportiu i crear l’oficina de la Fira.

    El Col·lectiu 03820-Compromís ha demanat públicament valentia a la nova regidora de Fira per a portar a terme els reptes que té per davant la Fira de Tots Sants al paréixer de la coalició contestana. El portaveu de la formació, Jordi Pla, ha explicat que la Fira és una forma de potenciar la Marca Cocentaina i que s’ha de treballar permanentment per millorar la seua qualitat.

    “La nova regidora ha de tenir valentia per encarar els reptes que té la Fira del segle XXI. S’ha d’apostar per fer una Fira més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. S’ha d’apostar per la innovació i per atraure empreses tecnològiques. S’ha d’apostar pel Consell de Fira com un element de participació efectiva, no tenir-lo abandonat com ho està actualment. S’ha d’apostar per valencianitzar les retolacions, les obres teatrals i els espectacles de peu de carrer. S’ha de potenciar el sector esportiu com un element de vida saludable i generador d’economia. I finalment, s’ha de crear l’oficina de la Fira. La Fira necessita un departament exclusiu que s’encarregue de la seua gestió i promoció durant tot l’any”, ha afirmat Pla.

    Baix aquestes propostes, el Col·lectiu 03820-Compromís dona la mà a la nova regidora per a treballar conjuntament per la Fira de Tots Sants i espera tenir una bona predisposició per la seua part.

    Pujar