4 de desembre de 2020 4/12/20

Col·lectiu-Compromís demana que es convoque l’AGENDA 21 i el Consell de Benestar Social-Sociosanitari de manera extraordinària i telemàtica

Col·lectiu-Compromís demana que es convoque l’AGENDA 21 i el Consell de Benestar Social-Sociosanitari de manera extraordinària i telemàtica - (foto 1)
  • El Col·lectiu 03820-Compromís ha demanat la convocatòria extraordinària i telemàtica dels consells consultius de l’AGENDA 21 (medi ambient – econòmic – agrari) i el Benestar Social-Sociosanitari per traçar un full de ruta compartit contra el COVID-19

El Col·lectiu 03820-Compromís ha demanat a l’Ajuntament de Cocentaina la convocatòria extraordinària i telemàtica de diferents consells municipals implicats en aquesta crisi del COVID-19. En aquest cas, la coalició contestana ha demanat la convocatòria de l’AGENDA 21 i del Consell de Benestar Social-Sociosanitari.

“És important que Alcaldia convoque l’AGENDA 21 i el Consell de Benestar Social-Sociosanitari per coordinar les mesures que ha de prendre l’Ajuntament contra la crisi. Les circumstàncies fan imprescindible la convocatòria d’aquests òrgans per traçar un full de ruta compartit entre l’Ajuntament, les associacions i els sectors socials i econòmics per eixir junts d’aquesta crisi. No podem deixar a ningú enrere”, ha explicat Jordi Pla, portaveu del Col·lectiu 0320-Compromís.

Pla remarca que “la màxima prioritat de l’Ajuntament han de ser les persones. Primer, les persones. És important portar polítiques per a rescatar persones i fer-ho de manera coordinada amb les parts implicades”.

Des de la coalició també proposen la participació d’aquelles entitats que no estan representades actualment, però que són importants en la vida social i econòmica del poble.

Pujar