21 d’octubre de 2019 21/10/19

Col·lectiu 03820 – Compromís impulsarà l’obtenció de fons europeus per a Cocentaina

Col·lectiu 03820 – Compromís impulsarà l’obtenció de fons europeus per a Cocentaina - (foto 1)

  El Col·lectiu 03820 – Compromís aposta per treballar de manera coordinada i planificada per obtenir fons europeus en la pròxima legislatura.

  Amb la conmemoració del dia d’Europa que es celebra el 9 de maig, el Col·lectiu 03820 – Compromís ha presentat una de les seues propostes per a la pròxima legislatura. En aquest cas, el candidat a l’Alcaldia, Jordi Pla, aposta perquè Cocentaina siga capaç de rebre fons procedents d’Europa i que el municipi participe en programes europeus.

  “Europa és una font de finançament molt important en el segle XXI. Volem que Cocentaina estiga a l’avantguarda de la nova governança. Per això, treballarem de manera planificada perquè Cocentaina siga capaç de rebre finançament d’Europeu per a portar endavant projectes. Treballarem perquè Cocentaina forme part de xarxes europees per exportar bones pràctiques. Especialment, en el camp del nucli antic, l’economia, el benestar social i l’esport”, ha explicat Jordi Pla.

  Pla ha remarcat que “Cocentaina no pot perdre més oportunitats. Som un gran poble. Tenim potencial i hem d’aprofitar. No podem quedar-nos parats i Europa ens ofereix unes grans oportunitats. Farem un poble amb futur.”

   

  ocultar
  Col·lectiu 03820 – Compromís impulsarà l’obtenció de fons europeus per a Cocentaina
  Pujar