28 de novembre de 2020 28/11/20

Cocentaina treballa per fer accessibles els passos de vianants de l'avinguda del Ferrocarril amb una inversió de 12.000 euros

Cocentaina treballa per fer accessibles els passos de vianants de l'avinguda del Ferrocarril amb una inversió de 12.000 euros - (foto 1)

    L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria d'Obres i Serveis, ha adjudicat els treballs d'adequació i millora dels passos de vianants ubicats a l'avinguda del Ferrocarril del municipi. Aquests treballs s'emmarquen dins de la línia encetada per aquest ajuntament per a fer els carrers i vials de Cocentaina accessibles per a totes les persones.

    El projecte, què avança a bon ritme i està a punt de finalitzar, té un cost total de 12.000 euros i ha sigut portat avant per una empresa local. Els treballs han consistit, bàsicament, en ampliar les rampes existents i millorar la seua pavimentació. A més, cal assenyalar que hi ha programada una segona fase per al 2018 en què es completarà la resta de l'avinguda que ara haja quedat pendent de millora.

    El projecte actual pretén reformar aquells vials que, per la seua antiguitat, no compleixen les normes d'accessibilitat, principalment pel que fa als passos de vianants. La intenció del Govern socialista de Cocentaina és seguir fomentant aquelles accions que facen l'espai públic lliure d'obstacles i impediments per a les persones amb mobilitat reduïda. "D'aquesta forma", apunta el regidor de l'àrea Marcos Castelló, "es contribuirà a millorar la seguretat dels vianants i a millorar en el disseny d'un municipi lliure de barreres arquitectòniques".

    Pujar