23 de setembre de 2020 23/9/20

Cocentaina torna a estar present en FITUR

  La Fira Internacional de Turisme, FITUR, en la seua 39ª edición, torna a acollir accions promocionals de Cocentaina, dins de l'estand de Comunitat Valenciana.

  La fira, que tindrà lloc entre el 23 i el 27 de gener, celebra el dia de la Costa Blanca en la seua primera jornada, coincidint a més amb la inauguració oficial del certamen. Eixe dia Cocentaina oferirà a mig dia una demostració culinària -show cooking- i degustació al públic assistent per a promocionar els valors gastronòmics locals. Aquesta activitat es podrà veure en l'espai a l'efecte, situat en l'illa 3 de l'estand de Comunitat Valenciana situat en el pavelló 7.

  A continuació de l'espectacle de restauració, en la zona del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, en l'illa 1, Cocentaina oferirà una roda de premsa per a presentar als mitjans de comunicació assistents la Fira de Tots Sants i la seua recent declaració com Bé d'Interès Cultural, així com dades i resultats més cridaners sobre l'última edició. Aquesta presentació comptarà amb la presència de l'alcaldessa Mireia Estepa, de la regidora de Fira, Mariona Carbonell, i del regidor de Turisme Antonio Hernández.

  D'altra banda, la publicació "Destinacions Gastronòmiques de la Província d'Alacant" es presentarà dimecres 23 de gener a les 11:00 hores en l'escenari principal del stand de la Comunitat Valenciana en Fitur, a càrrec de Francesc Colomer, un representant de la Diputació d'Alacant, i els alcaldes de les 17 poblacions seleccionades, entre les quals destaca Cocentaina, representants de la D.O.P. i empreses col·laboradores.
  Del 28 al 30 de gener es distribuirà a Madrid Fusió i des del 2 de febrer en totes les oficines de turisme de la província d'Alacant. El pròleg és a càrrec del xef contestà Quico Moya

  Pujar