25 de setembre de 2020 25/9/20

Cocentaina opta a una subvenció de 260.000 euros per a la millora dels polígons de l'Alcúdia i Les Jovades

    L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha sol·licitat recentment una subvenció d'un total aproximat de 275.000 euros per a efectuar diverses millores als polígons de l'Alcúdia i Sant Cristòfol. Aquesta línia d'ajudes es troba emmarcada dins del Pla de Millora dels Polígons que es treballa amb l'IVACE (l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial depenent de la Conselleria d'Economia Sostenible).

    Pel que fa al polígon de l'Alcúdia, aquesta ajuda es destinarà a millorar la il·luminació, a la instal·lació o renovació d'hidrants i al canvi i millora de la senyalització. I pel que fa al polígon de Sant Cristòfol, la subvenció s'emprarà per a millorar la il·luminació existent, així com la senyalització viària.

    Aquests projectes de millora han estat elaborats per l'Oficina Tècnica de l'Ajuntament de Cocentaina, des d'on s'ha avaluat amb detall l'estat actual de les infraestructures industrials i s'han determinat les actuacions prioritàries.

    Mariona Carbonell, regidora de l'àrea de Promoció Econòmica, espera poder comptar amb aquesta ajuda econòmica i així seguir la línia encetada fa alguns anys de treball, millora i modernització dels polígons contestans. Carbonell apunta que "des del primer dia ha sigut una prioritat per a aquest equip de Govern dotar als nostres polígons de les millores necessàries perquè l'activitat econòmica al nostre municipi gaudisca d'una bona salut, sempre atenent a les prioritats i actuant amb seny i prudència, però sense descans".

    Pujar