19 de gener de 2021 19/1/21

Cocentaina es mostra en FITUR amb una nodrida agenda de promoció

Cocentaina es mostra en FITUR amb una nodrida agenda de promoció - (foto 1)

    Amb l'arribada de les autoritats contestanes en el primer dia de l'exposició internacional de Turisme, s'obri l'agenda per a la promoció i la comercialització dels recursos turístics de Cocentaina, des de la Fira de Tots Sants, al patrimoni cultural i natural. L'alcaldessa Mireia Estepa, l'edil de Fira Eugenia Miguel i el regidor de Turisme Ivàn Jover, formen l'expedició a aquesta nova edició de FITUR.

    En les dues primeres jornades de la Fira, s'han concertat ja huit entrevistes amb altres entitats expositores de la mostra, entre els quals es troben consultores de turisme, empreses tour operadores estrangeres i altres organismes oficials d'Espanya. L'objectiu d'aquestes trobades és la promoció del turisme local, amb l'establiment de contactes, i a través de possibles contractacions o línies de treball col·laboratives.

    En la segona jornada, a mig dia, Cocentaina oferirà a més una presentació en l'estand de Costa Blanca, on s'estrenarà un vídeo promocional sobre la localitat i s'exposaran els favorables resultats en matèria de turisme de l'any passat, i les novetats per a aquest 2020, entre les quals destaquen la nova web de turisme, la posada en valor de recursos com el refugi de la guerra civil, la torre artillera del conjunt del Castell, o el reforç dels serveis de visites turístiques al Palau Comtal i castells.

    En aquest acte també es donarà a conéixer les noves rutes que s'oferiran enguany, com la ruta de l'aigua, de les muralles, d'art sacre, i unes altres de temàtica cicle turística i botànica.

    Pujar