4 d’abril de 2020 4/4/20

Cocentaina estrena pàgina web www.cocentaina.es

Cocentaina estrena pàgina web www.cocentaina.es - (foto 1)

    L'Ajuntament de Cocentaina ha llançat avui la nova pàgina web del municipi amb una imatge totalment renovada. Amb el disseny d'aquesta web s'ha procurat que la recerca de continguts siga molt més intuïtiva i que l'estructura siga més clara i ordenada, també s'ha treballat perquè el buscador que apareix en la portada de la pàgina siga potent i tinga capacitat perquè siga fàcil trobar el que es busca, a més la web està adaptada als mòbils. El regidor de l'àrea, Toni Hernández afirma sentir-se molt satisfet amb el resultat obtingut i manifesta que «feia falta modernitzar la web de Cocentaina i fer-la més manejable per a tots, ha sigut un treball coordinat amb alcaldia al qual li hem dedicat 5 mesos i que ara dóna els seus fruits. Esperem que a la gent li resulte còmoda i, sobretot, d'utilitat, a banda que li agrade el disseny clar i senzill que hem imprés en ella».

    La pàgina també està vinculada a portals com el de Turisme, Participació Ciutadana, Fira o a les webs on trobem contingut sobre Cocentaina com la de transparència, que depén del govern d'Espanya, o la seu electrònica que permet a la ciutadania fer tràmits telemàtics.

    L'Ajuntament ha previst fer una formació curta perquè els/es tècnics/es aprenguen a utilitzar-la i vagen introduint i retirant continguts segons la necessitat de l'entitat contestana.

    Pujar