25 de novembre de 2020 25/11/20

Cocentaina estrena nova programació de visites guiades per a enguany

Cocentaina estrena nova programació de visites guiades per a enguany - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cocentaina estrena nova programació de visites guiades per a enguany - (foto 2)
  Cocentaina estrena nova programació de visites guiades per a enguany - (foto 3)

  A partir del pròxim 1 d'abril La Regidoria de Turisme de Cocentaina obri el cicle de visites guiades, que enguany inclou novetats.

  Cada dissabte a les 10.00 des del Palau Comtal, tindran lloc les eixides per a conèixer els llocs i fets històrics més emblemàtics de la Vila Comtal, a través de dues rutes diferents que s'alternaran entre l'1 d'abril i el 28 d'octubre.

  La primera ruta, 'De l'Edat mitjana a l'Art Decó' consistirà en una visita guiada i teatralizada, continuació de l'estrenada l'any passat, en la qual, a través d'explicacions i representacions teatrals, els participants coneixeran fets esdevinguts al llarg de sis segles d'història.

  'Testimonis del Temps: castells de Cocentaina', és el nom de la nova ruta guiada que arribarà en minibús fins al castell de Cocentaina i el castell de Penella, emblemes de la història medieval contestana.

  Les rutes tindran una durada aproximada de dos hores i mitja. Les places són limitades, i cal reservar contactant telefònicament, fins a 24 hores abans de l'eixida, amb l'Oficina de Turisme local.

  Tota la informació i condicions està disponible en la xarxa d'Oficines Tourist Info i en turismococentaina.com

  Pujar