elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina acollirà el bus LABORA per a facilitar l’accés a l’ocupació

Cocentaina acollirà el bus LABORA per a facilitar l’accés a l’ocupació
  • L’autobús LABORA estarà a la Plaça El Teular els dies 25 i 26 de juny de 10:00 a 18:00 hores.

El Servei Valencià d’ocupació i formació, LABORA, arriba a Cocentaina els dies 25 i 26 de juny per informar als veïns i veïnes interessades sobre les ofertes d'ocupació, assessorament i formació per poder treballar. Aquesta iniciativa, promoguda per l'Ajuntament en col·laboració amb LABORA, té com a objectiu principal apropar els recursos d'ocupació a les persones residents que no disposen d'una oficina d'ocupació permanent en el seu municipi.

D'aquesta manera, les persones que acudisquen al bus obtindran informació sobre el portal GVAJOBS (tant per a treballadors com per a empreses) així com els seus diferents serveis; el programa Garantia Juvenil; la cerca d'ocupació i formació amb els respectius criteris; l'aplicació mòbil GVA PuntLabora, o les xarxes socials i altres canals comunicatius d’aquest servei per a conéixer totes les seues novetats.

L'Ajuntament de Cocentaina convida als veïns i veïnes a participar en aquestes sessions i aprofitar els recursos que el BUS LABORA posa a la seua disposició per a millorar les seues perspectives professionals i ocupabilitat.

Rubén Muñoz, regidor de personal i ocupació, comenta que «és interessant poder acudir a aquest recurs per a la informació i assessorament del Punt Labora. El coneixement sobre el funcionament de les ferramentes digitals són importants, ja que hui en dia es realitzen molts tràmits de forma telemàtica. Esperem que tinga una bona acollida i que es traduïsca en ocupació.»

Pujar