19 de gener de 2021 19/1/21

Cantó apel·la a l'educació, pensions, precarietat laboral i lluita contra la corrupció “perquè hi haja un govern centrat”

Cantó apel·la a l'educació, pensions, precarietat laboral i lluita contra la corrupció “perquè hi haja un govern centrat” - (foto 1)
  • Marta Martín arranca la campanya electoral en la Fira Tots Sants de Cocentaina amb la reclamació de “polítiques reals de transparència”

MÉS FOTOS
Cantó apel·la a l'educació, pensions, precarietat laboral i lluita contra la corrupció “perquè hi haja un govern centrat” - (foto 2)
Cantó apel·la a l'educació, pensions, precarietat laboral i lluita contra la corrupció “perquè hi haja un govern centrat” - (foto 3)

“La nostra aposta en aquesta campanya és contribuir al fet que hi haja un Govern centrat que defense la reforma educativa, les pensions, el combat de la precarietat laboral i la lluita contra la corrupción”, ha afirmat Toni Cantó, síndic de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes, en l'arrencada de la campanya electoral de la formació en la Fira Tots Sants de Cocentaina, amb un recorregut per la mateixa i una trobada al qual han assistit un centenar de càrrecs institucionals, militants i simpatitzants. “Els qui hem acabat amb els xoriços hem sigut sempre nosaltres”, ha proclamat Cantó.

També ha apel·lat a un Govern “que pense en Espanya en majúscules i que siga conscient que el que està passant a Catalunya. Un dels problemes més greus que hem té de veure amb el PSOE i el PP, que van desaparéixer d'ací”.

El cap de llista per la província d'Alacant, Marta Martín, acompanyada pel número dos Juan Ignacio López-Bas i altres candidats de Cs, també ha defensat que es combata la corrupció. “Urgeixen polítiques reals de transparència en contra dels dos partits que porten governant Espanya dècades i als quals només els importa mantindre el seu statu quo”. La diputada ha mantingut que “som l'únic partit que defensa la igualtat entre tots els espanyols davant la llei” i ha subratllat que “aquest país necessita un impuls real de modernització i de canvi”.

A la trobada de Cs a Cocentaina han assistit a més el senador i secretari autonòmic d'Organització, Emilio Argüeso, la vicepresidenta de la Diputació d'Alacant, Julia Parra, i diputats autonòmics. 

Pujar