elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Augmenta la recollida selectiva de RSU en Cocentaina durant 2019

Augmenta la recollida selectiva de RSU en Cocentaina durant 2019

  L'ajuntament de Cocentaina ha rebut les dades de recollida selectiva durant l'any 2019, ens arriben a través Consorci TERRA A2 al qual pertany el nostre municipi.

  Les dades són encoratjadores,ja que ens indiquen els quilos reciclats per habitant de l'àrea. En tots els casos són superiors a anys anteriors, la qual cosa indica que cada dia som més conscients que cal separar els residus correctament i depositar-los en els contenidors adequats.

  Les xifres per habitant a l'any són:

  •      Cartó /Paper 15,8 kg

  •      Envasos 14,53 Kg

  •      Vidre 15,26 Kg

  Aquestes dades, ens indiquen que en l'àrea de gestió en la qual ens trobem s'ha incrementat la recollida selectiva respecte a la mitjana de recollida de la Comunitat Valenciana.

  La regidora de RSU i Neteja Viària, Paqui Ruiz, recorda que Cocentaina a més  disposa de contenidors especials per a la recollida d'oli usat d'origen domèstic i de roba usada que posteriorment es puga reutilitzar a través d'empreses que generen ocupació a persones amb risc d'exclusió social.  Així mateix, recorda que poden utilitzar el servei de recollida d'estris (trastos) a domicili i el servei d’ecoparc. Aprofita per a agrair a la població la seua actitud i col·laboració perquè els residus no acaben en els abocadors i que els nivells continuen sent tan encoratjadors; no obstant això, recordem que el millor residu és el que no es genera.

  Pujar