21 d’octubre de 2019 21/10/19

Pla apel·la al vot útil per a portar el canvi polític en Cocentaina

Pla apel·la al vot útil per a portar el canvi polític en Cocentaina - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Pla apel·la al vot útil per a portar el canvi polític en Cocentaina - (foto 2)
  Pla apel·la al vot útil per a portar el canvi polític en Cocentaina - (foto 3)
  Pla apel·la al vot útil per a portar el canvi polític en Cocentaina - (foto 4)

  El Col·lectiu 03820-Compromís ha presentat la candidatura completa en un sopar amb la participació de més de 100 persones i la presència del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i del conseller Rafa Climent.

  El Col·lectiu 03820 – Compromís ha presentat públicament en un sopar davant de més d’un centenar de persones la seua candidatura a l’Ajuntament de Cocentaina. El candidat a l’Alcaldia Jordi Pla, afirma que “a la nostra candidatura no demanem carnets ni afiliacions a partits polítics. A la nostra candidatura portem el carnet de Cocentaina. Per això, hem elaborat una candidatura transversal i que representa la societat contestana al complet.”

  “El 26 de maig hem de liderar el canvi polític en el nostre poble. Triarem entre la resignació o l’esperança. Entre la prepotència o la humilitat. Som el vot útil per a què Cocentaina inicie una nova etapa. Tenim un projecte de poble per a fer de Cocentaina un poble amb futur. Som gent que des de la màxima humilitat i des de l’estima es deixa la pell per Cocentaina. Som el vot útil per a què Cocentaina inicie una nova il·lusió. Eixim a guanyar les eleccions ”, ha afegit Pla.

  Cal destacar la presència del president de les Corts, Enric Morera, i el conseller Rafa Climent que van estar al sopar i van donar suport a Jordi Pla per a ser el pròxim alcalde de Cocentaina.

  ocultar
  Pla apel·la al vot útil per a portar el canvi polític en Cocentaina
  Pujar