28 de setembre de 2020 28/9/20

Climent: 'Les empreses d'economia social i el tercer sector han d'afrontar la digitalització per a adaptar-se a l'economia globalitzada'

Climent: 'Les empreses d'economia social i el tercer sector han d'afrontar la digitalització per a adaptar-se a l'economia globalitzada' - (foto 1)
  • El conseller d'Economia Sostenible ha participat en la inauguració de la jornada 'Reptes de la transformació digital en l'economia social i el 3r sector'

  • Climent posa en relleu les mesures de suport a la digitalització del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana I del Pla Estratègic de l'Emprenedoria.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha inaugurat la jornada "Reptes de la transformació digital en l'economia social i el tercer sector" celebrada a la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Climent ha destacat l'oportunitat que suposa la digitalització per a augmentar la competitivitat del teixit productiu, incloses les empreses d'Economia Social i les cooperatives.

'Reptes de la transformació digital en l'economia social I el tercer sector' está organitzada per la Fundació Nova Feina junt amb l'Institut Universitari en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria de la Universitat de València.

L'esdeveniment es centra en l'impacte de la disrupció digital i les propostes plantejades des de l'economia social i el tercer sector.

En la inauguració, Climent ha valorat "la necessitat d'una aposta decidida de les empreses I de l'Administració per la digitalització com a eix fonamental per a afavorir la competitivitat empresarial en l'economia globalitzada".

En aquest sentit, el conseller d'Economia Sostenible ha manifestat que el Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV) I el Pla Estratègic de l'Emprenedoria contemplen el suport a la digitalització de les empreses i la indústria valenciana sense oblidar el xicotet comerç i les empreses artesanes.

Climent també ha destacat el paper rellevant en el desenvolupament econòmic sostenible que realitzen les empreses d'Economia Social i les Cooperatives.

Així, el conseller ha valorat el suport d'Economia Sostenible a aquest tipus d'empreses amb el I Pla Biennal de Cooperativisme 2018-2019 I la previsió de donar impuls al foment del cooperativisme mitjançant un segon pla per als anys 2020-2021.

Pujar