elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El cinqué avió amb material sanitari ja està en la Comunitat

El cinqué avió amb material sanitari ja està en la Comunitat
  MÉS FOTOS
  El cinqué avió amb material sanitari ja està en la Comunitat - (foto 2)
  El cinqué avió amb material sanitari ja està en la Comunitat - (foto 3)

  El cinqué torne amb equipament sanitari comprat per la Generalitat per a fer front al coronavirus ja està en la Comunitat Valenciana després d'aterrar en la nit del dijous en l'aeroport de Manises.

  Aquest nou carregament inclou 1.280.000 màscares (80.000 d'elles FFP2), 4.250.000 guants, 121.050 equips de protecció individual (EPI) i 27.600 ulleres de protecció ocular, que es repartirà pels diferents punts de les províncies valencianes.

  En tan sols 76 hores han arribat a la Comunitat Valenciana 143,4 tones de material sanitari procedent de la Xina tant per a la protecció de les persones més directament en risc, és a dir, per a personal sanitari i sociosanitari valencià i per a les forces de seguretat de l'Estat com, en la mesura de les possibilitats, també per a les persones que treballen en activitats essencials, com les relacionades amb el transport o la distribució.

  En els cinc vols realitzats fins ara, s'ha aconseguit per a la Comunitat, a través de l'Operació Ruta de la Seda, un total de 170 tones de material sanitari. En concret, aquest material és el següent: 6,58 milions de màscares, 5,45 milions de guants, 352.000 micos EPI i 97.600 ulleres de protecció ocular.

  Pujar