13 d’agost de 2020 13/8/20

Els plans d’ocupació EMPUJU i EMCUJU donaràn treball a 18 joves en l’Ajuntament de Catarroja

Els plans d’ocupació EMPUJU i EMCUJU donaràn treball a 18 joves en l’Ajuntament de Catarroja - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els plans d’ocupació EMPUJU i EMCUJU donaràn treball a 18 joves en l’Ajuntament de Catarroja - (foto 2)

  L'Ajuntament de Catarroja ha donat la benvinguda hui als 18 joves que començaran a treballar en diferents llocs de l'administració local gràcies als plans d'ocupació EMCUJU i EMPUJU, inclosos dins del Pla Avalem Joves Plus. Aquest pla és una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana, finançada pel Fons Social Europeu, amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones joves.

  En concret, des del Pla EMCUJU s'han contractat a 10 joves menors de 30 anys per a cobrir 6 llocs de peó d'obra i 4 llocs d'oficial d'obra. D'altra banda, el Pla EMPUJU ha incorporat a la plantilla de l'Ajuntament de Catarroja a 3 tècnics en gestió administrativa, 1 tècnic superior en informàtica, 1 orientador laboral, 1 llicenciat en dret, 1 arquitecte tècnic i un llicenciat en ADE. Tot el procés de selecció s'ha realitzat pel LABORA.

  Així doncs, l'alcalde, Jesús Monzó, i la vicealcaldessa, Lorena Silvent, han rebut als nous treballadors municipals que seran a l'Ajuntament de Catarroja pel període d'un any. Els han convidat que gaudisquen de l'experiència de conéixer l'administració local per dins i han desitjat que aquesta ocupació els servisca com a part de la seua formació per al futur.

  Pujar