elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Parc d’oci Nadalenc es consolida en 2019 com una visita obligada per a la infància de Catarroja

El Parc d’oci Nadalenc es consolida en 2019 com una visita obligada per a la infància de Catarroja
  MÉS FOTOS
  El Parc d’oci Nadalenc es consolida en 2019 com una visita obligada per a la infància de Catarroja - (foto 2)

  Catarroja prepara les jornades més festives de l'any amb multitud d'activitats destinades a les famílies i, per tant, als més menuts. Un any més, el Parc d’oci Nadalenc situat en el Pavelló Poliesportiu Municipal és una cita ineludible per a les famílies ja que oferirà durant 3 jornades un espai amb multitud d'activitats educatives i d'oci destinades als menors de 12 anys.

  Així doncs, el pavelló municipal albergarà, del 26 al 28 de desembre d'11 a 14 i de 17 a 20 hores animacions, rocòdrom, tallers, jocs tradicionals, unflables, ludoteca i atraccions que faran les delícies dels més menuts, ocupant un espai en unes jornades on les famílies busquen activitats perquè les seues filles i fills puguen realitzar per les vacances escolars.

  A més de la versió més lúdica, el Parc d’oci Nadalenc, oferirà una sèrie de tallers temàtics i educatius. Dins d'ells, i com a novetat enguany, es presenta la realització d'un taller de reciclatge de plàstics d'ús habitual així com un taller anomenat ‘L'Univers de Bronze’. Aquest últim es tracta d'una recreació de com es treballava el metall en l'edat de bronze, on podran participar xiquetes i xiquets a partir de 8 anys.

  Finalment, no podia faltar una de les tradicionals activitats nadalenques com l'elaboració personalitzada de la carta a els Mags d'Orient i el record fotogràfic en el photocall nadalenc que situarà en aquestes dependències municipals.

  “El Parc d’oci Nadalenc s'ha convertit en una cita molt esperada pels més menuts de Catarroja. Conscients d'això, any rere any busquem ampliar l'oferta lúdica i educativa adaptant-les als gustos i interessos de les families i, com no podía ser d’un altra manera, de les xiquetes i xiquets”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Joventut. “Aquesta activitat és l'important 50% del nostre programa per a la Joventut de Catarroja, ja que per als més majors, de 13 a 30 anys, també hem preparat una important oferta d'activitats, entre les quals hem destacat les nits d'oci alternatiu a les que es poden apuntar en la nostra web”, conclou Verdeguer.

  Pujar