elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El parc dels Barraques a Catarroja rebrà una reforma integral abans de final d'any

El parc dels Barraques a Catarroja rebrà una reforma integral abans de final d'any
  • L'Ajuntament de Catarroja confirma la seua aposta per un dels espais més emblemàtics del poble

L'Ajuntament de Catarroja continua treballant per a oferir espais més amables per a les persones i dotar d'instal·lacions renovades als ja existents. En aquest sentit, es treballarà en els pròxims mesos, amb la renovació integral del parc dels Barraques. Es tracta d'una actuació estratègica que veurà com un dels emblemes per a l'oci de la ciutadania s'actualitza, millorant el seu entorn

El primer pas en el camí de la renovació integral del Parc dels Barraques ha sigut l'aprovació per la Junta de Govern Local de la licitació de la redacció del projecte, que té un pressupost de 35.000 euros IVA inclòs. S'espera que en el termini de dos mesos estiga ja adjudicat per a posar-lo en marxa en l'últim trimestre de 2021.

Dins del projecte es té prevista la rehabilitació del quiosc i tot l'entorn confrontant perquè la ciutadania puga gaudir d'aquesta instal·lació. D'igual manera, se renovarà totalment la zona de jocs infantil. Dins del projecte està contemplat un dragatge del llac per a la seua reparació, el trasllat i ampliació de la zona canina situat en l'entrada, un nou accés a les aules d'infantil per al col·legi Joan XXIII des de l'interior del parc i rehabilitació de la zona enjardinada de la piscina coberta entre altres obres de millora i adequació.

“La remodelació integral del parc és la demostració de l'aposta de l'Ajuntament per un dels espais més emblemàtics del poble i en particular del barri de les Barraques. L'equip de govern continua apostant per recuperar i renovar els espais per a la ciutadania dins de la campanya Catarroja Camina com la pacificació del carrer Colón, el carrer Artesana o la reurbanització del carrer Paluzié. En breu ens posarem a treballar també en la renovació dels jocs del parc del Furs i en la recuperació amb urbanisme tàctic de la plaça Vella” explica Martí Raga, regidor d'Urbanisme.

Pujar