elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Luto oficial en Catarroja miedo la muerte de tres miembros de una familia miedo intoxicación de gas

Luto oficial en Catarroja miedo la muerte de tres miembros de una familia miedo intoxicación de gas
  • L'Ajuntament s'ha posat a total disposició de la família pel que puguen necesitar en esta dolorosa situació

Catarroja s'ha alçat hui commocionada en conéixer la notícia de la defunció de tres membres d'una mateixa família durant la matinada del divendres al dissabte a causa d'una intoxicació per monòxid de carboni en la seua vivenda. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Catarroja ha contactat amb la família per a oferir-los qualsevol l'ajuda que siga necessària en aquests moments tan dolorosos. D'igual forma, ha decretat un dia de dol oficial que tindrà lloc el diumenge 28 de novembre en el qual cessarà tota l'activitat municipal i les banderes lluiran a mitja asta. En esta linia, el dilluns 29 a les 12 es farà una concentració a la porta de l’Ajuntament com a mostra de condol cap a la familia.

Des de l'Ajuntament es vol agrair la diligència i ràpida actuació de la Policia Local, cos de Bombers i Guàrdia Civil que han estat en tot moment a la disposició de la ciutadania de manera eficaç en aquesta situació. Fins al barri de la Regió han acudit alcalde, Jesús Monzó, així com diferents membres de la corporació per a conéixer de primera mà el succés i parlar amb el veïnat, commocionat per la desaparició d'una família que era molt estimada i coneguda.

Durant el pròxims dies, l'Ajuntament llançarà una campanya per a recordar la importància de mantindre en bon estat i en revisió permanent els aparells de gas, amb l'objectiu d'evitar situacions com les que han provocat aquest desgraciat accident.

 

 

Pujar