elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzen les obres del programa Edificant al col·legi Jaume I de Catarroja

Finalitzen les obres del programa Edificant al col·legi Jaume I de Catarroja
  • Les actuacions, emmarcades dins del programa edificant, han suposat una inversió de vore un milió d’euros

L'Ajuntament de Catarroja ha recepcionat este matí les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I el Conqueridor. Les actuacions de millora han afectat a tots els edificis del centre i han convertit el col·legi en un espai accessible, gràcies a la instal·lació d'un ascensor a l’edifici principal, i en un edifici eficient energèticament gràcies a la substitució de la xarxa elèctrica i la instal·lació de noves lluminàries.  A més a més, s’han rehabilitat les pistes esportives, amb la renovació del paviment de la pista poliesportiva i la renovació de la pista de bàsquet del pati escolar.

A l'edifici principal de primària s'ha redistribuït la zona administrativa i l’espai reservat al professorat, la direcció i l’AMPA, s’han ampliat dels vestuaris i s’han adequat els banys. A un dels edificis d’infantil, el de xiquets i xiquetes de tres anys, s'ha ampliat la zona de la terrassa per eliminar els escalons i facilitar l'accessibilitat, s'ha construït un nou magatzem de neteja, una sala polivalent amb comunicació directa amb el pati, i s'han ubicat nous banys infantils dintre de les aules. En l'edifici de quatre i cinc anys s'ha ampliat la zona on s'ubica actualment la tutoria, disposant d'un espai on es disposarà la caldera i el dipòsit d'aigua, i la renovació dels armaris de les aules.

Les obres de millora del CEIP del Jaume I han estat emmarcades dins en el programa edificiant, un projecte posat en marxa pel govern autonòmic la passada legislatura que ha suposat la construcció i rehabilitació integral de 104 col·legis púbilcs a la Comunitat Valenciana i que va aconseguir acabar amb el sistema de barracons que al 2015 afectava a 27 col·legis públics.

Pujar