31 de maig de 2020 31/5/20

Les entitats esportives de Catarroja fan front comú amb l’Ajuntament per a buscar noves opcions durant el temps de COVID19

Les entitats esportives de Catarroja fan front comú amb l’Ajuntament per a buscar noves opcions durant el temps de COVID19 - (foto 1)

  L'Ajuntament de Catarroja, representat per Lorena Silvent, vicealcaldessa i Alejandro García Alapont, regidor d'esports, s'ha reunit telemàticament amb una representació de les entitats esportives del municipi per a poder recollir opinions i propostes de cara a l'entrada en les posteriors fases de la volta a la normalitat que permetran una major opció perquè aquests clubs puguen desenvolupar la seua activitat.

  “Som conscients que conforme anem superant etapes, haurem d'anar solucionant les excepcionals necessitats que tindran els clubs per a poder realitzar la seua activitat, i ells tenen clara la total disposició de l'Ajuntament de Catarroja per a tirar-los una mà dins de les nostres possibilitats”, explica Alejandro García.

  Des de la regidoria d'esports ja s'havia elaborat un protocol d'actuació durant tota la setmana passada en vistes a l'entrada en la Fase 1, per la qual cosa totes les mesures a prendre ja estan preparades, en el cas que el govern decidisca que el departament de salut en el qual està Catarroja, puga accedir a la següent fase de la desescalada.

  D'altra banda, destacar, entre les propostes dels clubs, l'exposada per l'Escola de Futbol Base de Catarroja que ha volgut obrir les portes de les seues xarxes socials als comerços del municipi. D'aquesta manera els comerciants, que s'han vist obligats a baixar la persiana durant aquest període i ara tornen a obrir, poden publicitar els seus serveis en unes xarxes socials amb una àmplia participació de seguidors. Igualment, como exemple, totes les compres que haja de fer el club les realitzaran al comerç local. 

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar