elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja passa revista de la millora en les seues infraestructures amb el conseller Arcadi España

Catarroja passa revista de la millora en les seues infraestructures amb el conseller Arcadi España
  • La Vicealcaldessa, Lorena Silvent, manté una reunió amb el conseller d'Obres Públiques per a reclamar informació sobre les millores en infraestructures de Catarroja

La vicealcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, ha mantingut una reunió de treball amb el conseller d'Obres Públiques, Arcadi España, amb la finalitat de passar revista sobre les infraestructures que afecten el municipi. Les millores en matèria de mobilitat en la població, així com reivindicacions històriques per a millorar la seguretat del veïnat, com l'accés per passarel·la al Port de Catarroja han sigut els principals temes de la reunió en la qual també ha participat la directora general d'Obres Públiques, Roser Obrer.

“La millor forma que les nostres reivindicacions continuen damunt de la taula perquè s'executen és treballar dia a dia amb Generalitat. La sintonia és perfecta entre Ajuntament i Conselleria, per la qual cosa podem dir que Catarroja està en l'agenda de l'administració autonòmica. Des del consistori sempre estarem damunt perquè un tema capital, com és la millora de la connexió entre el nostre poble i el Parc Natural de l'Albufera siga més segura”, ha explicat Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

Lorena Silvent ha recollit informació de les noves infraestructures en matèria de mobilitat que prompte arribaran al nostre municipi. D'aquesta manera, en la reunió s'ha explicat com a marxa la ruta ciclopeatonal del Túria que uneix València amb l'Horta Sud, així com l'actuació sobre el PAT Horta, el qual afecta el nucli urbà de Catarroja. Finalment, englobat en la reivindicació de la passarel·la de connexió amb el Port, s'ha dialogat sobre l'estat d'execució d'ampliació de la V31 i la millora d'accessos al municipi per la coneguda com a Pista de Silla.

Pujar