elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja ofereix un bus gratuït per als estudiants que van a fer l’EBAU al Campus de Burjassot

Catarroja ofereix un bus gratuït per als estudiants que van a fer l’EBAU al Campus de Burjassot
  • La regidoria d’Educació de Catarroja posa en marxa tres autobusos gratuïts per a traslladar a l’alumnat de Catarroja a les proves de l’EBAU al Campus de Burjassot.

L’Ajuntament de Catarroja oferirà un servici d'autobús gratuït per poder portar fins al campus de Burjassot a l'alumnat del municipi que la setmana que ve haja de realitzar les proves de l’EBAU els dies 4, 5 i 6 de juny, que són els escollits per fer els exàmens.

Els autobusos eixiran del parquing del Camp de Fútbol Mundial 82 i de l’Avinguda Rei Jaume I de Catarroja a les 7 del matí i aniran directes fins a l’Avinguda Vicent Andrés Estellés (prop de l’Aulari interfacultatiu i de la facultad de Matemàticas) del  Campus de Burjassot, el lloc on es realitzen les proves. El regidor d’Educació, José Cuberos, ha explicat que la intenció és “tirar una maneta a totes les persones que eixos dies han d’enfrontar-se a una prova molt important per a les seues vides, garantir-los un transport directe i sense retards i donant tranquil·litat a les famílies ja que esta mesura també afavoreix la conciliació laboral”.

S’espera que uns 150 alumnes facen ús d’este servici la propera setmana, José Cuberos ha assegurat que “oferim places d’autobus de sobra perquè cap jove es quede sense el seu lloc”. Este és el tercer any que es posa en marxa esta iniciativa des de la regidoria d’Educació de Catarroja i com en els anys anteriors s’ha obert un termini d’inscripció prèvia per saber quins alumnes agafaran els bus amb els seus companys i companyes.

Pujar