elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Catarroja lamenta que el govern rebutge fer fumigacions aèries contra els mosquits

Cs Catarroja lamenta que el govern rebutge fer fumigacions aèries contra els mosquits
  • Marcela Tomás: “Demostren tindre poques ganes de treballar perquè tan sols cal demanar un permís a Sanitat i fumigar per a evitar problemes sanitaris”

La portaveu de Ciutadans (Cs) Catarroja, Marcela Tomás, ha lamentat que “el govern municipal rebutge fer fumigacions aèries contra els mosquits”. 

Segons la regidora, “Cs proposa sol·licitar a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública el permís necessari per a la fumigació aèria mitjançant drons, helicòpters o avionetes, en previsió de la possible necessitat de conducta amb la màxima rapidesa a l'aplicació del larvicida biològic autoritzat contra mosquits, en cas de proliferació excessiva de dípters”. 

“Es tracta de previndre”, ha defensat Tomás, qui ha recordat, “la plaga que vam patir l'any passat va ocasionar fins i tot problemes sanitaris en alguns veïns”. “És normal que la ciutadania estiga preocupada per si torna a passar el mateix i per això demanda mesures”, ha assegurat. 

No obstant això, ha criticat, “una vegada més, el govern de Compromís i PSPV, demostra les seues poques ganes de treballar”. “És només demanar una autorització i posar-se a la feina”, ha advertit Tomás, qui ha denunciat que “al govern el preocupa més llevar-li la medalla de la ciutat al Rei emèrit que salvaguardar el benestar dels seus veïns”. “Esperem no haver de lamentar problemes sanitaris”, ha conclòs. 

Pujar