elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja inicia una nova edició de la seua Escola de Pasqua

Catarroja inicia una nova edició de la seua Escola de Pasqua
  • Fins al 5 d'abril es desenvoluparà aquest programa municipal amb el qual des de l'Ajuntament es continua apostant per facilitar a les famílies mesures que contribuïsquen a la conciliació familiar i laboral durant aquest període.

MÉS FOTOS
Catarroja inicia una nova edició de la seua Escola de Pasqua - (foto 2)

Catarroja inicia a una nova edició de l'Escola de Pasqua. En aquesta ocasió, sota el títol "El Misteri de Pasqua", els nens i les nenes participants podran gaudir d'una gran varietat d'activitats endevinalles, enigmes i jocs al voltant de la celebració de la Pasqua.

Coincidint amb el primer dia d'activitat, l'alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, i el regidor d'Infància, Adolescència i Joventut, Miquel Verdeguer, han visitat a l'alumnat participant per a donar-los la benvinguda i animar-los a gaudir de totes les activitats programades.

"Es tracta d'una iniciativa municipal molt consolidada en totes les edicions que s'han dut a terme, i amb la qual continuem apostant per mesures reals i efectives perquè les famílies que ho necessiten puguen conciliar la seua vida laboral i familiar quan tanquen els centres educatius durant els diferents períodes de vacances escolars", assenyala l'alcaldessa Lorena Silvent.

El programa, que es desenvoluparà fins al 5 d'abril, es dirigeix a nens i nenes d'entre 3 a 12 anys, i es duu a terme en el CEIP Paluzié. A més, des de l'Ajuntament també s'ofereix a les famílies que el necessiten, un servei gratuït de 8 a 9 del matí de guàrdia i custòdia previ.

La iniciativa 'Pasqua Jove' es suma a altres programes i activitats que es duen a terme en el Pavelló, en els clubs esportius, així com en l'Espai Jove, que també compta amb un ampli ventall de propostes dirigides al públic jove de la localitat.

Aquesta iniciativa és l'homòleg de l'Escola de Nadal i l'Escola d'Estiu, altres dos projectes de gran èxit de participació que estan operatius durant els períodes de vacances escolars i que permet, d'una banda, la conciliació de les famílies, i per un altre, que les i els més petits gaudisquen de manera lúdica amb activitats culturals, d'oci i educatives durant les seues vacances.

Es tracta d'un espai d'oci saludable i inclusiu en el qual el públic infantil pot gaudir d'un ampli programa d'activitats, tallers i manualitats que fomenten la comunicació, la col·laboració, l'aprenentatge i l'autonomia.

Pujar