19 de gener de 2021 19/1/21

Catarroja inaugura la reforma del pont del Xarco

Catarroja inaugura la reforma del pont del Xarco - (foto 1)

  Catarroja recupera un dels accessos més emblemàtics de la localitat i accés des del municipi a la Pista de Silla, el Pont del Xarco. L'obra gestionada per l'Ajuntament de Catarroja, que va començar a principis del mes d'agost coincidint amb les vacances de la major part del municipi, ha comptat amb una inversió de 173.000 euros de la Diputació de València.

  A més de les millores en l'asfalt i de pintura, s'han afegit una sèrie d'accions com la substitució dels panells fonoabsorbents per a evitar les molèsties i els sorolls en les vivendes de la plaça dels Furs.

  També, pensant en la protecció dels motoristes, s'han remplaçat les barreres de seguretat, conegudes com ‘llevapors’, i instal·lat sistemes de protecció per als conductors d'aquests vehicles per a evitar lesions greus en cas d'accident.

  Renovació de accesos

  Finalment, dins de les actuacions realitzades s'ha treballat també en les rodalies amb l'eliminació de les barreres arquitectòniques en la Ronda Nord i la creació de cinc passos de vianants elevats des del Camí Reial fins al Xarco, per a afavorir la seguretat dels vianants. També s'ha escomés amb l'enjardinat de les rotondes del polígon i d'entrada de Catarroja amb espècies autòctones.

  Pujar