elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La campanya ‘De la Terra a la Terra’ conciencia de l’ús del cinqué contenidor a Catarroja

La campanya ‘De la Terra a la Terra’ conciencia de l’ús del cinqué contenidor a Catarroja
  MÉS FOTOS
  La campanya ‘De la Terra a la Terra’ conciencia de l’ús del cinqué contenidor a Catarroja - (foto 2)
  La campanya ‘De la Terra a la Terra’ conciencia de l’ús del cinqué contenidor a Catarroja - (foto 3)

  L'Ajuntament de Catarroja avança dins de la seua campanya de conscienciació per a l'ús del cinqué contenidor en el municipi. Des de fa unes setmanes, amb la posada en marxa de ‘De la terra a la terra’ es vol visibilitzar aquesta nova eina de reciclatge que pretén acabar amb els residus que no tenen una segona vida, frenant l'acumulació de deixalles i col·laborant a una societat més sostenible.

  Per a aconseguir aquest objectiu, l'Ajuntament de Catarroja està realitzant diferents activitats i tallers en el municipi per a donar a conéixer a la societat local l'ús del cinqué contenidor. Després de l'èxit de l'acció realitzada en el Mercat de Catarroja dissabte passat 16 de novembre, en aquesta ocasió De la Terra a la Terra es trasllada al conegut com a Parc de la Tirolina.

  D'aquesta manera, aquest dissabte 30 de novembre a les 12 del mati, les veïnes i veïns que es vulguen acostar al parc de la Tirolina amb les seues xiquetes i xiquets, podran conéixer en què consisteix aquesta iniciativa. Els més menuts realitzaran diferents activitats relacionades amb el reciclatge i es repartiran, entre els assistents, poalets i bosses de reciclatge a més d'un reciclari, en el qual apareix un complet volum de residus i on s'han de depositar.

  Finalment, recordar que la campanya ‘De la Terra a la Terra’ es desenvoluparà durant l'any 2020 en els diferents col·legis del municipi. Així, es començarà pel Col·legi Vila Romana, situat en el barri on primer es disposaran dels contenidors marrons.

  Pujar