elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Amenaça amb un ganivet als empleats de dos comerços de Catarroja

Amenaça amb un ganivet als empleats de dos comerços de Catarroja
  • L'acusat va sostraure les caixes registradores d'un bar i d'una perruqueria el mateix dia en la localitat valenciana

La Guàrdia Civil d'Alfafar dins dels serveis establits de manera permanent, en el marc del pla d'actuacions per a la prevenció de robatoris amb violència, ha procedit a la detenció d'un home de 28 anys d'edat, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació.

Les investigacions van començar a la fi d'agost d'enguany, després de tenir coneixement de la comissió dels delictes de robatori amb violència i intimidació en dos establiments públics de la localitat de Catarroja.

Després de les perquisicions realitzades, es va poder determinar que aquest autor, en el mateix dia, va utilitzar una arma blanca, entre en dos establiments de la població abans esmentada i va amenaçar als seus empleats amb un ganivet. Després va sostraure les caixes registradores, primer d'un bar i, més tard, d'una perruqueria la quantitat de 300 euros.

Fruit de la investigació, es va poder determinar la implicació del suposat autor i la seua vinculació amb els robatoris amb violència en la localitat de Catarroja.

Finalment, es va procedir, l'endemà passat la Guàrdia Civil d'Alfafar va procedir a la detenció d'un home de nacionalitat espanyola i 28 anys d'edat, per dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de 1a Instància i Instrucció número 2 de Catarroja.

Pujar