24 d’octubre de 2019 24/10/19

Cs aconsegueix per unanimitat que es prohibisquen les cases de joc i apostes prop de centres educatius

Cs aconsegueix per unanimitat que es prohibisquen les cases de joc i apostes prop de centres educatius - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs aconsegueix per unanimitat que es prohibisquen les cases de joc i apostes prop de centres educatius - (foto 2)

  Ciutadans (Cs) de Catarroja aconsegueix per unanimitat que "es prohibisquen les cases de joc i apostes prop de centres educatius", així ho ha destacat el seu portaveu, Marcela Tomás, qui també ha explicat que "es durà a terme a través de la modificació en la normativa sobre planificació urbanística".

  "Es tracta d'evitar que els més joves s'acostumen a la presència d'aquest tipus de locals i els vegen com una cosa quotidiana", ha argumentat l'edila. A més, ha afegit, "es preveu la implementació de campanyes de conscienciació, també als progenitors, per a alertar dels perills del joc així com la col·laboració dels Cossos i Forces de Seguretat per a la supervisió de l'accés de menors d'edat a aquests".

  Tomás també ha indicat que "Cs està portant aquesta iniciativa als ajuntaments després d'una intensa activitat en el Congrés dels Diputats en aquest àmbit". "Volem millorar la normativa relativa al joc i addiccions davant la regulació dispar entre Comunitats Autònomes i l'augment significatiu de sales en tota Espanya", ha declarat.

  "Els ajuntaments han de regular l'activitat d'aquests locals amb la finalitat de protegir els interessos dels menors i evitar possibles addiccions futures ja que els estudis evidencien que els joves comencen cada vegada abans a freqüentar locals dedicats al joc amb el perill que això suposa", ha conclòs la representant de Cs.

  ocultar
  Cs aconsegueix per unanimitat que es prohibisquen les cases de joc i apostes prop de centres educatius
  Pujar