elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor una xiqueta de dos anys per una presumpta negligència mèdica en l'Hospital de Vinaròs

Mor una xiqueta de dos anys per una presumpta negligència mèdica en l'Hospital de Vinaròs
  • El centre ha obert una investigació clínica per a esclarir les circumstàncies i s'ha posat a disposició de la família

Una xiqueta de dos anys ha mort aquest dimecres per una presumpta negligència mèdica Hospital Comarcal de Vinaròs. La xicoteta va ingressar suposadament en aquest hospital dimarts passat amb una gastroenteritis i va entrar en coma per una possible mala administració de dosi.

Però l'agreujament de la xiqueta va fer que se li traslladara a la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) mobilitzada de l'Hospital General de Castelló per a tractar de salvar la seua vida. La xiqueta va morir finalment aquest dimecres i aquest dijous se li practicarà l'autòpsia.

Oberta una investigació en l'Hospital de Vinaròs

L'Hospital Comarcal de Vinaròs ha obert una recerca clínica per a esclarir "les circumstàncies assistencials" que han derivat en l'atenció d'urgència vital d'una pacient durant el seu ingrés en la unitat d'urgències pediàtriques. Segons ha explicat el centre mèdic en un comunicat, "l'agreujament de la situació clínica" va fer necessari el trasllat de la pacient a la UCI Pediàtrica de l'Hospital General Universitari de Castelló, des d'on es va notificar la defunció.

L'Hospital comarcal de Vinaròs s'ha posat a la disposició de la família des del primer moment i l'equip assistencial d'Urgències està col·laborant en la recerca clínica, confirmen en aquest mateix comunicat.

Els resultats d'aquesta recerca, juntament amb altres proves pericials, aportaran les causes d'aquesta defunció.

Pujar