25 d’octubre de 2020 25/10/20

La Vuelta dinamitza el turisme de Castelló

La Vuelta dinamitza el turisme de Castelló - (foto 1)
  • La regidora de Turisme, Pilar Escuder, destaca l'impacte que la carrera i altres esdeveniments esportius d'aquest nivell tenen a la ciutat

El pas de La Vuelta per Castelló ha dinamitzat la ciutat, convertint-la en focus d'atenció esportiva mundial. La caravana ha partit d'Onda i acaba amb l'ascensió al Mas de la Costa de Llucena. En el seu recorregut per Castelló, ha entrat per la CV-1710 cap a la Ronda Sud, per a arribar a l'avinguda Germans Bou cap al Grau, recórrer els carrers del districte marítim i anar fins a Benicàssim, per a tornar després a la capital i partir cap a Almassora. Durant el trajecte, desenes de castellonenques han eixit al carrer per a gaudir d'aquest espectacle esportiu únic.

La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha visitat la caravana de La Vuelta i, a peu de carrer, ha ressaltat «la important aposta del Patronat de Turisme per aquest tipus d'esdeveniments esportius». Un event que «afavoreix la imatge de la ciutat, que atrau molta gent a Castelló i la dóna a conéixer a través dels mitjans i de les xarxes socials». A més, Escuder ha recalcat l'impacte en la dinamització de la ciutat, especialment en allotjament i restauració.

Escuder ha estat acompanyada pel coordinador de la caravana de La Vuelta, Vicente Férez, qui ha recalcat la «gran rebuda que té la carrera a Castelló, amb gent al carrer esperant per tot el recorregut».

Pujar