4 d’agost de 2020 4/8/20

Cs vota en contra dels pressupostos de Castelló i exigeix a Garrido que demane Disculpes a la Policia Local

Cs vota en contra dels pressupostos de Castelló i exigeix a Garrido que demane Disculpes a la Policia Local - (foto 1)
  • Marín-Buck retrau al Fadrell “perdre una oportunitat de rescatar a les persones per a rescatar-se a si mateixos. Aquests comptes són un canvi de cromos”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha defensat hui l'esmena a la totalitat que el seu grup ha presentat al projecte de pressupostos de Castelló per a aquest 2020, ha explicat detalladament per què demanen retornar aquests comptes i en conseqüència han votat en contra.

Marín-Buck ha criticat al Fadrell per presentar “uns comptes tardans, que arriben més de mig any tard, uns pressupostos per a cobrir expedient que difícilment seran executats per falta de temps i, no perdre les subvencions europees a més de no ajudar a per a pal·liar els efectes de la Covid-19”. “El que demostren que al tripartit no li importa la situació actual, o no és conscient de la realitat que ens embolica”, ha aclarit.

A més el responsable de Ciutadans ha retret a l'equip de govern “tornar a perdre una gran oportunitat per a rescatar persones, això que tant presumeixen, però una vegada més han preferit rescatar-se a si mateixos ja que aquests comptes són el resultat d'un canvi de cromos partidistes i personalistes entre els tres socis del Fadrell”.

En aquest sentit, Marín-Buck ha recomanat “deixar d'enganyar als castellonencs i començar a treballar en el pressupost del 2021 perquè estiga llest dins del termini i en la forma escaient el pròxim 1 de gener”. 

En el torn de rèplica, el portaveu adjunt de Cs, Vicente Vidal ha desmuntat la justificació del Fadrell per portar el pressupost de Castelló hui 30 de juliol i posar l'excusa de la Covid “perquè si hagueren fet els deures quan tocava no haurien perdut 74 dies, temps que va des de l'1 de gener de 2020 fins que es va decretar l'estat d'alarma”

Finalment, el portaveu de Cs ha interpel·lat a la senyora Garrido, responsable d'Habitatge i li ha exigit que es disculpe davant la Policia Local per les acusacions abocades sobre aquest cos de seguretat municipal la setmana passada a més de demanar-li que pose el seu càrrec a la disposició de l'alcaldessa qui tampoc ha respost “quant temps continuarà mantenint a regidors que s'excedeixen de les seues funcions o no compleixen amb les seues obligacions”. 

Pujar