elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DIA MUNDIAL DE LA SALUT

Vithas Castelló commemora el Dia Mundial de la Salut amb xarrades i taules informatives

Vithas Castelló commemora el Dia Mundial de la Salut amb xarrades i taules informatives
  • L'objectiu és informar els pacients sobre consells de salut

El pròxim 7 d'abril es commemora el Dia Mundial de la Salut i Vithas Castelló ha organitzat diversos actes que tenen com a objectiu informar els pacients sobre consells de salut.

L'any 1948, l'Assemblea Mundial de la Salut va proclamar el 7 d'abril com a Dia Mundial de la Salut, data triada en commemoració a la fundació de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), per a generar consciència sobre les malalties mortals mundials i fomentar hàbits sans en les persones.

Aquests són els actes previstos per a la setmana vinent:

Dilluns 3 d'abril

10.00 hores. Mesa informativa per a prendre la tensió i la glucèmia a tots els pacients que ho desitgen. Durant la jornada s'entregarà als pacients que s'acosten a la taula informativa, una poma per a promoure l'alimentació sana en la cura de la salut. 

Dimarts 4 d'abril

18.00 hores.  "Primers Auxilis. Com actuar en casos d'urgència". Intervenen Esther Pastor Salines, infermera del servei d'urgències i Beatriz Ferreira Agustí, supervisora del servei d'urgències de l'Hospital Vithas Castelló.

Dimecres 5 d'abril

L'Associació de Diabètics de Castelló (ADIS-CAS) disposarà una taula en l'hall principal informant de les accions i objectius de l'associació.

Així mateix, s'impartiran diverses Aules Salut, gratuïtes i dirigides a tots els públics. Les Aules Salut formen part de la iniciativa de Vithas de formar i informar la societat sobre aspectes relacionats amb la cura de la salut com a part del seu compromís amb la sostenibilitat empresarial.

18.00 hores. Xiquets i joves amb diabetis tipus 1. Cura i importància en l'alimentació amb la col·laboració de l'Associació de Diabètics de Castelló. Intervenen Tere Marí Herrero, Presidenta de l'Associació de Diabètics de Castelló (ADI-CAS) i la doctora Andrea Ens, endocrinòloga del Centre de Salut de Vithas Castelló.

Per a inscriure't a les Aules Salut pots fer-ho en els taulells d'atenció al pacient de l'Hospital i del Centre Mèdic Vithas Castelló i en el telèfon 964 72 60 00 o enviant un correu a comunicacioncastellon@vithas.es

Pujar