2 de desembre de 2020 2/12/20

Vidal: "La promesa de l'alcaldessa de reduir assessors se l'ha portat el vent"

Vidal: "La promesa de l'alcaldessa de reduir assessors se l'ha portat el vent" - (foto 1)
  • Ciutadans (Cs) de Castelló qüestiona que "es mentisca als castellonencs"

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha afirmat que "la promesa de l'alcaldessa de reduir assessors, com assegurava en campanya i a l'inici de la legislatura, se l'ha portat el vent". "A poc a poc el nombre de personal de confiança va augmentant, un fet que va una vegada més en contra de les paraules del bipartit i mina la confiança en els seus compromisos", ha recalcat l'edil.

Vidal ha considerat que "l'alcaldessa ha de donar explicacions als ciutadans de per què està fent xixines les seues promeses cap a ells". "El poder de la majoria absoluta que ha generat el tripartit no autoritza a mentir als castellonencs", ha recalcat el portaveu. "El tripartit és una tragèdia per als ciutadans de Castelló", ha assegurat Vidal.

Respecte al malestar dels socis de Govern per haver tingut coneixement del nomenament per la premsa, el regidor ha assenyalat que "no li sorprèn, després que feren el mateix amb l'oposició i els pressupostos". "Si no tenen diàleg ni entre l'equip de Govern és impossible i impensable que ho vagen a tenir amb l'oposició", ha remarcat Vidal, qui ha lamentat que "el tripartit no és dialogant ni amb ells mateixos".

Així mateix, l'edil ha apuntat que "la decisió de l'alcaldessa de contractar a un nou assessor sense comunicar-ho a ningú demostra una vegada més que la política més practicada per l'equip de Govern és la del corró, ja siga el corró de l'alcaldessa, el corró del bipartit o el del Pacte o Conjura del Grau". "Cada dia es desmunta més l'aparença que intenten mostrar de Govern transparent, obert i dialogant", ha conclòs Vidal.

Pujar