21 de gener de 2021 21/1/21

Ventura demana al Fadrell l'informe de les emissions del Serrallo

Ventura demana al Fadrell l'informe de les emissions del Serrallo - (foto 1)
  • L'edil de Cs critica al govern del Fadrell “per gestionar els temes i tractar-los de forma interessada”

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha demanat hui “l'informe de les emissions del Serrallo” perquè “ara que l'Eurocambra ja s'ha manifestat, el senyor Navarro no pot posar l'excusa que el document no és concloent”, ha traslladat l'edil de Cs.

Ventura ha explicat que “aquest és un tema que ens preocupa, de fet en Ciutadans ja preguntem per això el 18 de novembre en la mateixa comissió de Sostenibilitat i Ordenació del Territori –ha recordat- i el regidor de Transició Ecològica ens va dir que ens respondria per escrit, resposta que encara estem esperant, i ja ens va avançar que els mesuradors d'aire són competència de la Generalitat”.

Així mateix, davant l'actualitat i la immediatesa del tema Ventura ha reclamat l'informe en el despatx extraordinari de la mateixa comissió plenària al que el regidor Simó ha eludit la resposta per no tractar-se d'un tema específic per al ple de la setmana que ve. I en aquest sentit, Esteban Ventura ha avançat que “tornarem a preguntar el dilluns perquè en Ciutadans estem per a fiscalitzar i fer oposició constructiva enfront de totes les excuses del Fadrell”.

Finalment, Ventura ha criticat al govern del Fadrell “per gestionar els temes i tractar-los de forma interessada”. “Hui, ens han posat l'excusa que les emissions no era un tema del ple de gener però no obstant això, ells no compleixen la moció aprovada en el ple de desembre”, ha aclarit. “Que per cert, -ha continuat dient- encara estem esperant l'informe tècnic jurídic que avale les manifestacions del Sr. Braina on deia que la moció de Festes no servia de res ni vinculava a ningú”. “Llavors serà que només serveix el que diuen els membres del Fadrell, en el moment que ells consideren i quan estimen oportú o les normes estan perquè les complim tots?, ha conclòs el regidor de Cs.

Pujar