4 de desembre de 2020 4/12/20

Tres detinguts a Castelló per eixir al carrer desobeint l'estat d'alarma

Tres detinguts a Castelló per eixir al carrer desobeint l'estat d'alarma - (foto 1)
  • La Policia Local ha imposat 25 multes per incomplir les mesures establides relacionades amb la situació d'emergència sanitària per coronavirus

La Policia Local de Castelló ha obert 25 actes per incomplir les mesures establides relacionades amb la situació d'emergència sanitària per coronavirus des de divendres passat. D'elles, huit actuacions s'han realitzat per incomplir el tancament d'aquells establiments fixats per Resolució de la Generalitat primer i pel Reial Decret que estableix l'estat d'alarma, després. Altres 17 actes s'han obert per incompliment de les restriccions de mobilitat de les persones fixades en el citat Reial Decret, ha informat l'Ajuntament de Castelló.

La Policia Local ha realitzat també tres detencions per desobediència en una actuació realitzada a partir de les 23.15 hores del diumenge. En aquest cas, els agents van informar un grup de persones que estava pròxim a la plaça María Agustina, incomplint les mesures de restricció de mobilitat. Els agents van procedir a informar-los de la situació, però, davant la desobediència del grup, que també es va negar a identificar-se, van ser detinguts per incomplir les mesures del Reial Decret i per resistir-se a ser identificats per la Policia Local.

Pujar