20 de novembre de 2019 20/11/19

Mor en tractar d'evitar la violació de la seua néta en el Grau de Castelló

Mor en tractar d'evitar la violació de la seua néta en el Grau de Castelló  - (foto 1)
  • És el primer cas de violència de gènere de 2018 que pateix la província de Castelló

Els ho avançava ahir elperiodic.com. Un ancià de setanta anys moria aquest dimarts a navaixades en el Grau de Castelló en protegir a la seua néta enfront de la exparella de la seua filla. Segons ha pogut saber aquest digital, les recerques han revelat que el presumpte homicida hauria tractat de violar a la jove de 22 anys en un possible acte de venjança.

Pel que sembla, segons aquestes mateixes fonts, l'autor va obligar a la jove de 22 anys a despullar-se per a violar-la, escena que va tenir lloc enfront dels avis d'ella, a qui va amenaçar amb tallar-los el coll. L'avi, un ancià de setanta anys, va tractar d'evitar-ho i li va colpejar amb un pal, moment en el qual presumpte assassí li va assestar diverses punyalades fins a matar-ho.

L'homicida, un home de 46 anys i de nacionalitat espanyola, es trobava en recerca, després que la seua parella l'haguera denunciat per amenaces i maltractaments. L'home es va presentar a primera hora de la vesprada d'aquest dimarts en el domicili dels pares del seu exparella. La denunciant estava en un centre d'acolliment ja que la Policia havia catalogat el cas com de "alt risc" i, pel que sembla, estava vigilant l'habitatge conjugal.

L'autor està sota custòdia policial en l'Hospital General de Castelló perquè està ferit greu i roman inconscient. Pel que sembla, l'homicida va resultar ferit durant la fugida en caure en una sèquia i colpejar-se el tòrax i l'abdomen. De fet, no se li han pogut llegir els seus drets donat el seu estat de salut. En el mateix hospital també es troba la jove de 22 anys que va resultar ferida en mans i dits. Tant ella com la seua àvia van aconseguir escapar de l'habitatge.

ocultar
Mor en tractar d'evitar la violació de la seua néta en el Grau de Castelló
Pujar