25 d’octubre de 2020 25/10/20

Nou servei d'activitats aquàtiques i socorrisme per a les piscines cobertes de Castelló

Nou servei d'activitats aquàtiques i socorrisme per a les piscines cobertes de Castelló - (foto 1)
  • En la contractació per a la nova temporada s'obrin més vies de col·laboració amb els clubs de natació locals

El nou servei d'activitats aquàtiques i socorrisme en les piscines cobertes municipals de Castelló -Castalia, Emilio Fabregat i Olímpica-, dependents del Patronat Municipal d'Esports, tendirà més ponts amb els clubs de natació de la ciutat, en incloure millores en el plec de prescripcions tècniques de la nova contractació encaminades a aquest objectiu.

En concret, les novetats se centren en les activitats complementàries, que es faran en col·laboració amb l'associacionisme esportiu local. Així, s'impulsaran propostes que puguen derivar en la promoció de participants i en la detecció de talents en la campanya municipal cap a la natació federada/competitiva, en col·laboració amb els clubs locals d'aquesta disciplina.

“Aquesta nova contractació per a les piscines municipals que depenen del Patronat Municipal d'Esports estrenyerà llaços amb els clubs de natació locals, amb els quals també s'obriran noves vies de col·laboració”, ha destacat el regidor d'Esports, Omar Braina.

A més, una altra de les novetats és la col·laboració amb l'associacionisme esportiu local, a través de l'acreditació de monitores i monitors de natació que participaran en la campanya i que tinguen llicència en vigor amb un club en les seues diferents modalitats esportives.

L'adjudicació del servei d'activitats aquàtiques i socorrisme per a la temporada 2019/20 està en fase de contractació. El pressupost total del contracte és de 321.612 euros, amb una durada d'11 mesos. Està dividit en tres lots, un per piscina. El Lot 1 correspon a la de Castalia, per import de 80.701 euros; el 2 és per al programa de la piscina Emilio Fabregat, per 108.173 euros; i el Lot 3 per a l'Olímpica, per valor de 132.736 euros.

Pujar