elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La segona edició de Concerts del Pinar acaba amb tres dies seguits de sold out

  • El pinar del Grau de Castelló acomiada quatre dies de festival amb una assistència total de 3500 persones

La segona edició dels Concerts del Pinar al Grau de Castelló finalitza amb tres dies seguits de sold out, amb una assistència total de 3500 persones. Durant quatre dies, el pinar del Grau ha acollit un cartell que ha comptat amb una vintena d’artistes, entre grups de música i DJ’s. El públic va esgotar les entrades, completant l’aforament els tres primers dies de festival amb Lendakaris Muertos, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba i Los Chikos del Maíz com a caps de cartell.

"Estem molt contents per la rebuda d'aquesta segona edició, amb les entrades esgotades tres dies seguits", afirma el Director del festival, Pere Agustí, qui avança que ja estan treballant també per a una tercera edició. Amb un cartell eclèctic, el pinar del Grau de la capital de la plana s’ha convertit en la llar d’un nou tipus de festival, amb un format menut, però objectiu del qual radica en crear un públic orgànic.

Deixant enrere les mesures Covid-19, Concerts del Pinar supera una segona edició després d’una primera marcada per la pandèmia. “La primera edició fou tot un repte tenint en compte la situació sanitària”, admet Pere Agustí, però “el públic ha respost i demanda una programació variada, amb diferents estils de música i amb un format també diferent”.

Concerts del Pinar està patrocinat per l’Ajuntament de Castelló i compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana.

Pujar