elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Salven la vida d'un home que va patir una parada en ple carrer a Castelló

Salven la vida d'un home que va patir una parada en ple carrer a Castelló
  • Una auxiliar d'infermeria que ha sigut testimoni de l'incident ha realitzat la reanimació cardiopulmonar fins a l'arribada del SAMU

Un home ha estat a punt de morir aquest migdia a Castelló després de patir una parada cardíaca. A les 11.45 hores s'ha sol·licitat la intervenció del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) per a assistir a un home que havia caigut desplomat en via pública en l'avinguda València de Castelló.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i fins a la seua arribada, una auxiliar d'Infermeria testimoni de l'incident, ha realitzat la reanimació cardiopulmonar bàsica a l'home. Aquesta dona es va convertir en un àngel de la guarda.

Una vegada en el lloc, l'equip mèdic del SAMU ha continuat amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització i han aconseguit finalment recuperar les constants vitals de l'home, de 68 anys d'edat.

Posteriorment, el pacient ha sigut traslladat per parada cardíaca recuperada a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital avançat.

Pujar