5 de desembre de 2020 5/12/20

Salut Pública organitza una xarrada per a saber actuar davant una emergencia de les mascotes

Salut Pública organitza una xarrada per a saber actuar davant una emergencia de les mascotes - (foto 1)
  • La regidora Mary Carmen Ribera ressalta la conveniència d'estar informats i preparats en casos de perill

MÉS FOTOS
Salut Pública organitza una xarrada per a saber actuar davant una emergencia de les mascotes - (foto 2)

La Regidoria de Salut Pública, dirigida per Mary Carmen Ribera, ha organitzat una xarrada d'emergències veterinàries i primers auxilis, dins de la campanya Cusa de 2, que tindrà lloc dilluns 29 de maig, en la Casa de la Cultura de Castelló a les 19.15 hores.

Ribera ha destacat que "la relació entre persones i mascotes és cada vegada més estreta, fins i tot en molts casos les mascotes es consideren un membre de la família, principalment gossos i gats, per açò és important conèixer les mesures que s'han de prendre en cas que patisquen un incident que pose en risc la seua vida".

En aquest sentit, la regidora ha indicat la importància de la xarrada, ja que l'abordarà l'emergència veterinària, "una situació que es presenta d'una manera sobtada, requereix un tractament immediat i que posa en perill la vida de la mascota".

Des de la Regidoria de Salut Pública es pretén que tots els propietaris deu mascotes estiguen preparats per a una situació d'emergència fins a arribar a la cínica veterinària. Així, en la xarrada, impartida per Pilar García Tortosa, es donaran a conèixer les urgències més comunes i específiques de cada espècie i cada raça.

Pujar