26 de setembre de 2020 26/9/20

Saavedra i Veses d´Unides Podem - EU es reuneixen amb el president de l´Autoritat Portuària de Castelló

Saavedra i Veses d´Unides Podem - EU es reuneixen amb el president de l´Autoritat Portuària de Castelló - (foto 1)

    Marisa Saavedra (Podem) i Cristian Veses (EUPV), membres de la candidatura al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Castelló, han mantingut este matí una reunió amb Francisco Toledo, president deL Port de Castelló. En la reunió també han estat acompanyats per Silvia Peris (EUPV), membre de la candidatura a Les Corts Valencianes i Cristina Pérez (EUPV), que forma part de la confluència municipalista d’Unides Podem-Castelló en Moviment-Esquerra Unida.

    La delegació, encapçalada per Marisa Saavedra i Cristian Veses han conegut de primera mà les importants xifres que tenen una incidència directa en l’economia provincial, ja que el Port de Castelló ha sigut el port de tot l’Estat que més ha crescut en granels sòlids i el segon en granels líquids en 2018.

    Els membres de la coalició progressista han posat en valor la importància de la infraestructura portuària per a l’economia de la capital de la plana i de tota la província, amb una incidència directa en la creació de llocs de treball, inclús a les comarques interiors. A més, de la important tasca que s’està desenvolupant per a fer l’activitat portuària respectuosa amb el medi ambient i amb les mínimes molèsties per als veïs del Grao de Castelló.

    Saavedra i Veses han reivindicat la connexió del Port de Castelló amb una inversió imprescindible per al País Valencià com el Corredor Mediterrani ja que és de necessitat per a millorar i incrementar el transportar de mercaderies, i per tant, les inversions al nostre territori. Una infraestructura que faria créixer encara més les importacions i exportacions a través del nostre port, i han reclamat a ADIF que canvie les seues prioritats, centrades en el AVE fins ara amb PP i PSOE al govern central, i es centre en aquelles línies que de veres tenen una influència social i econòmica com el tren de rodalies i el de transport de mercaderies.

    Pujar