2 de desembre de 2020 2/12/20

Cs retrau a l'alcaldessa no convocar el Consell de Seguretat tal com es va comprometre amb els veïns

Cs retrau a l'alcaldessa no convocar el Consell de Seguretat tal com es va comprometre amb els veïns - (foto 1)
  • Vidal: “Incompliments i més incompliments que a l'oposició no ens sorprén però els castellonencs no es mereixen per reiterats que siguen”

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha retret a l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco “no complir la promesa que va fer als representants veïnals el 16 d'octubre de convocar el Consell de Seguretat per al mes següent”.

Vidal ha recordat que “hui es compleixen quatre mesos d'aquella promesa i per tant, tres de retard”. “Incompliments i més incompliments que a l'oposició no ens sorprén però que els castellonencs no es mereixen per més reiterats que siguen”, ha puntualitzat.

L'edil de Ciutadans ha indicat que “és un bon moment per a convocar aquest fòrum, en el qual tots els agents implicats podem aportar idees per a millorar la nostra ciutat”. “Un moment en el qual la seguretat ciutadana està en quadres i és una situació reconeguda per tots els sindicats de la Policia Local i per a la qual els veïns reclamen solucions”, ha traslladat Vidal.

A més, “tenint en compte la problemàtica existent en els habitatges socials de màfies i venda de droga, reconegut per Garrit, la regidor d'Habitatge, la convocatòria d'aquest Consell de Seguretat de la ciutat de Castelló no pot demorar-se més”, ha traslladat Vidal.

Finalment, el portaveu adjunt de Cs que “cada dia que passa sense convocar aquest òrgan és un dia més en el qual el Fadrell està negant la participació i col·laboració ciutadana per a una millor convivència dels veïns de Castelló”.

Pujar