elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs reprova la urgència del Fadrell per presentar set mesos tard els pressupostos per a 2021

Cs reprova la urgència del Fadrell per presentar set mesos tard els pressupostos per a 2021
  • Vidal: “A aquest govern el recordarem per aprovar uns pressupostos anuals en la teoria però poc més que trimestrals en la pràctica”

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal ha votat en contra de la urgència del Fadrell de convocar hui la comissió plenària per a presentar els pressupostos perquè ha explicat que “després de set mesos tard que és com arriben aquests comptes ho fan molt malament”. A més, Vidal s'ha abstingut en el calendari sobre la tramitació del pressupost.

Vidal ha criticat una vegada més el modus operandi de l'equip de govern perquè “en Ciutadans entenem que els pressupostos per a Castelló, capital de província, no poden presentar-se amb presses simplement perquè vénen vacances, ni aprovar-se sense consens. Els castellonencs mereixen més respecte”.

El portaveu adjunt de Cs, ha criticat que “per segon any consecutiu el ‘desacord’ del Fadrell aprove els comptes en el ple de juliol, és a dir set mesos tard i a penes li queden quatre mesos de l'any natural per a executar una quarta part d'aquestes”. Vidal ha indicat que a aquest govern el recordarem “per aprovar uns pressupostos anuals en la teoria però poc més que trimestrals en la pràctica”.

Finalment, Vidal ha recordat que “el PSPV va incomplir els requisits per a arribar a un acord amb Ciutadans i traure els comptes dins del termini i en la forma escaient”. “Ens va quedar clar que ells van a un altre ritme, per això no entenem les presses al juliol”, ha conclòs el portaveu adjunt de Cs.

Pujar