elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria de Participació Ciutadana organitza cursets gratuïts sobre l’administració electrònica

La regidoria de Participació Ciutadana organitza cursets gratuïts sobre l’administració electrònica

    La regidoria de Participació Ciutadana, a través de l'Escola de Participació, ha organitzat un curs sobre l'administració electrònica per a conèixer què és i per a què serveix una seu electrònica i el seu funcionament, aprendre a tramitar documents i conèixer el dret d'accés electrònic que assistix els ciutadans. L'objectiu principal d'aquests cursos és que la ciutadania conega i valore què suposa l'administració electrònica des del punt de vista de les implicacions en la gestió, els procediments i les seues relacions amb ella.

    Els cursos estan destinats als membres integrants del teixit associatiu local i a totes aquelles persones interessades en el funcionament de l'Administració per via electrònica. Els cursos s'impartiran durant els pròxims mesos de setembre i octubre a les instal·lacions de la Cambra de Comerç de Castelló i la seua convocatòria s'anunciarà en breu. Les places són limitades i la inscripció és gratuïta.

    Des de l'aprovació de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, hi ha el dret i el deure de relacionar-se electrònicament amb l'Administració. L'entrada en vigor d'aquesta norma afecta a totes aquelles entitats amb o sense personalitat jurídica, a tots aquells subjectes que desenvolupen una activitat professional o col·legiada, i als interessats i empleats de l'Administració pública per a tràmits que realitzen amb ella.

    Pujar