21 de gener de 2021 21/1/21

Un recorregut musical per a presentar a les pròximes madrines de la Gaiata 1 "Brancal de la ciutat"

Un recorregut musical per a presentar a les pròximes madrines de la Gaiata 1 "Brancal de la ciutat" - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Gaiata 1 - Brancal de la Ciutat
  Presentació Gaiata 1 - Brancal de la Ciutat

  Després de l'aturada per les vacances nadalenques, el Palau de la Festa torna més fort que mai. Enguany, les dotze primera gaiates que es van crear a Castelló compleixen els seues 75 anys i, per això, estan d'aniversari.

  Aquest cap de setmana ha sigut el torn de la Gaiata 1 "Brancal de la ciutat", on el tema principal de la presentació ha sigut tota aquella música, tant nacional com internacional, que els ha acompanyats durant totes les seues festes. Un mix de cançons dels anys 40-50 fins a l'actualitat.

  Cantants i ballarins en directe és el que ha amenitzat la nit. També hi havia pantalles LED on es mostraven les imatges. Natalia Palacio, María Iturralde i Chema Prades de Conflent han sigut qui han presentat a les que seran les seues màximes representants per a aquest pròxim any 2020.

  Carla Batalla Cortés, madrina, i Clara Beltrán Soler, madrina infantil, han estat acompanyades en tot moment per les seues respectives corts. Familiars i amics també es van acostar fins ací per a abrigallar-les durant tota la nit.

  La comissió infantil està formada per Rosa Ribes Vilarroig, Victoria Alejandra de Francia Pitarch i Lidón Prades Gómez. Els seus acompanyants són Federico Pablo de Francia Pitarch i Cristóbal Colón Vilaseca, i la madrina d'honor infantil és Enya Fuster Ebrí.

  La cort de Carla està composta per Paula Aso Toledo, Lourdes Barberán Gimeno, Clara Carceller Fernández, Mar Esteve García, Diana Vico Casanova i Clàudia Batalla Cortés. Els seus acompanyants són Víctor Palacio Bernad, Carlos Feliu Usó, Joaquín Ribes Vilarroig, Héctor Barraza Serra, Omar García Oller, José Antonio Montoya Serrano i Rafael Gegorio Ariño, i la madrina d'honor és Anna Feliu Usó.

  En finalitzar l'acte, va haver-hi discomòbil per a tots els assistents per a acabar de gaudir la nit tots junts.

  Pujar