elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“En la punta de la llengua” d’Anna Bronchal guanya el concurs de vídeo de promoció de l’ús del valencià

“En la punta de la llengua” d’Anna Bronchal guanya el concurs de vídeo de promoció de l’ús del valencià
  • El regidor de Plurilingüisme i Foment del Valencià, Francesc Mezquita, ha lliurat el premi a l’autora, valorat en 3.500 euros

“En la punta de la llengua”, Anna Bronchal, és el curt guanyador del concurs impulsat per la Regidoria de Plurilingüisme i Foment del Valencià de l’Ajuntament de Castelló per promoure l’ús del valencià en l’àmbit multimèdia. El vídeo tracta la situació d’un jove que es ‘retroba’ amb la llengua pròpia, la qual l’ha acompanyat al llarg de la seua vida. El regidor de l’àrea, Francesc Mezquita, ha destacat el talent d’una obra “original, engrescadora i inspiradora que mostra el talent del jovent valencià”. L’autora de l’obra, la gandiana Anna Bronchal, ha recollit aquest matí el guardó de 3.500 euros de la mà del regidor.

“Aquest concurs mostra el talent dels joves estudiants valencians, amb una diversitat de propostes que mereixen tot el nostre reconeixement”, ha afirmat Mezquita. L’edil ha destacat el treball de l’obra premiada, que busca implicar en la promoció de la nostra llengua als estudiants de comunicació de les universitats valencianes. “Certàmens i concursos d’aquest tipus són una mostra evident que es pot fer difusió i promoció lingüística en les noves plataformes digitals”, ha assenyalat Mezquita.

El curtmetratge premiat és obra d’Anna Bronchal, estudiant de Comunicació Audiovisual al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Cal assenyalar que el premi, impulsat per l’Ajuntament de Castelló i valorat en 3.500 euros, és un concurs destinat a l'alumnat de Publicitat i Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual o Periodisme de les Universitats valencianes adherides a la Xarxa Vives (Universitat Jaume I, Universitat d’Alacant, Universitat CEU Cardenal Herrera, Universitat Miguel Hernández d’Elx, Universitat Politècnica de València i Universitat de València).

Pujar