26 de setembre de 2020 26/9/20

El primer Ultra Roller de 100 km atraurà centenars de patinadors a Castelló

El primer Ultra Roller de 100 km atraurà centenars de patinadors a Castelló - (foto 1)

  El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat aquest dimecres el primer Ultra Roller de 100 km que es farà a la ciutat el proper diumenge dia 16 i que suposarà una fita a nivell esportiu atès que és l’única que es du a terme a nivell estatal i europeu.

  Es tracta d’una prova molt intensa que recorrerà les platges i que “compta amb la màxima implicació del consistori en una ferma aposta per aquest esport que cada vegada guanya més adeptes, especialment en les zones properes a la costa”, segons Porcar.

  La prova compta amb l’organització del Club Patí Castàlia i també oferirà dos modalitats que ja s’han fet en anteriors ocasions, com el segon Roller Internacional i el tercer Roller Marató Playas de Castellón. Al respecte de la ubicació, el regidor d’Esports ha volgut remarcar que “la prova dinamitzarà tota la zona del Grao i de les platges i també garantirà el normal accés de la gent als passejos i a la costa, per tal de no causar molèsties”.

  La rellevància de l’esdeveniment també queda reflectit en el propi calendari de l’Ajuntament, “que no té cap acte esportiu que puga restar protagonisme a aquest roller tan important”.

  L’Ultra Roller també s’ha vist reforçat amb la presència d’una campiona del món, Aura Quintana, procedent de Colòmbia i que ha manifestat que “còrrer 100 km per la zona de platges de Castelló serà una experiència increíble”.

  Pujar